Posted on

Joepie, vandaag geen taakjes! Heb jij de envelop al geopend? Ga aan de slag met de opdrachten. Maak zeker jouw stuk van de mega kleurplaat, dan kunnen we deze vrijdag met de hele klas in elkaar puzzelen! 

We willen jullie ook graag uitdagen om je vandaag te verkleden als een sprookjesfiguur. Misschien kan jij wel zelf een kostuum maken van bijvoorbeeld oude kranten, gekleurd papier, …?! Stuur zeker een foto in je sprookjesoutfit naar je juf! Geen zin om je te verkleden? Wie weet maak jij vandaag dan wel een draak, kasteel of sprookjesbos met lego?! Wij zijn alvast benieuwd!! 

Kijk deze week ook goed op de blog, want hier komen heel wat leuke Efteling-filmpjes online! Veel plezier! 

filmpje: Ga je mee op tocht door de Efteling?

filmpje: Durf jij mee in Joris en de draak?

filmpje: Geniet mee van de Efteling-musical!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *