De kleuters sloten dit trimester af met een mooie toneelvoorstelling gespeeld door de kleuters van de derde kleuterklas. Vrolijk Kerstfeest allemaal! 

De winter kondigt zich intussen aan. Ideaal om je stapschoenen en laarzen uit de kast te halen en klaar te maken voor de jaarlijkse winterwandeling! 
Op zondag 26 januari kan je vanaf 13 uur starten voor een prachtige wandeling in het Spetserse groen. De kleine wandeling is 5,5 km en doenbaar met een buggy. De grote wandeling is 11 km en die doe je best met
waterdichte schoenen.

Kersttijd is tijd van wachten
Uitkijken naar wat komt
Hopen op een betere toekomst
Ondanks alle negatieve voorspellingen
Geloven dat dat écht mogelijk is
Tegen alle ongeloof in
En bovenal de liefde tonen
Zelf aan die betere wereld te bouwen.

Prettige Kerst en een gelukkig Nieuwjaar

Directie en personeel
Vrije Basisschool Merksplas

Een hele week hebben we uitgekeken naar de komst van Sinterklaas. Onze vlaggenlijn is helemaal gevuld, dus dat betekent dat wij geslaagd zijn in al onze uitdagingen. Maar slaagt de Sint ook in zijn uitdaging? 
Ja hoor... juf Hilde heeft ze al gezien... ze komen eraan met een hoogtewerker. Maar waar is de Sint??  En hé, wat horen we daar? Een politiewagen! Oei, wat zou er gebeurd zijn... vol spanning kijken we naar wie er uit de wagen stapt... Het is Sinterklaas en zijn hoofdpiet! De Sint is dus ook geslaagd in zijn uitdaging, want een politiewagen is toch wel een heel speciaal vervoersmiddel. Het belooft een leuke dag te worden...