buikpijn, tandpijn, billen pijn... het is allemaal niet fijn! Gelukkig weet de dokter snel wat doen en worden we weer een gezonde kapoen.
We kregen een dokter op bezoek in de klas met een tas vol materiaal. De mensen van de gezondheidsraad hadden Elmo mee gebracht en die kon ons heel veel vertellen over tanden poetsen. 

De kleuters sloten dit trimester af met een mooie toneelvoorstelling gespeeld door de kleuters van de derde kleuterklas. Vrolijk Kerstfeest allemaal! 

De kleuters van de 3de kleuterklas gingen langs de huizen om hun mooiste Driekoningenlied te laten horen. De mensen genoten van deze mooie gezangen en trakteerde op allerlei lekkers! 

De kinderen van de derde kleuterklas en het eerste leerjaar knutselden samen rond het thema Kerstmis. Er werden kerststukjes, kerststerren, kerstmanen, kerstbomen en kijkdozen gemaakt. 

In de derde kleuterklas is er gewerkt rond een 'Lichtje zijn voor elkaar'. Wij hebben samen gewerkt en kerstkaarten gemaakt voor elkaar en mensen die het minder goed hebben. Ook voor het kerstfeest maken we iets lekker voor elkaar en zijn blij met wat we krijgen. 

De advent is begonnen, samen uitkijken naar de geboorte van Jezus. Dat gebeurt in de stal, daarom gaan we een kijkje nemen bij de opbouw ervan.