Ook in het 4de leerjaar komt Sinterklaas nog langs... 

Voor het eerst dit schooljaar mochten we een geheime gast ontvangen in het vierde leerjaar. Het was echt wel een geheim, want zelfs de dochter wist niet dat haar papa naar de klas kwam ;-).
De papa van Lore Quirijnen kwam meer vertellen over ‘elektriciteit’. Daar zijn we volop over aan het leren in ons WO thema ‘Machtig krachtig’. Na een erg boeiende uitleg volgden er ook nog heel wat vragen. Wat zijn we blij dat de papa van Lore dit zag zitten! Nogmaals dankjewel en wij hopen alvast op nog meer bezoekjes van geheime gasten! 

We leerden in de klas heel wat over gezonde voeding! Ann en An van de gezondheidsraad kwamen hier nog meer uitleg over geven. We mochten verschillende producten op de juiste plaats in de voedingsdriehoek leggen. We leerden vooral het belang van een gezond ontbijt kennen én sloten daarom graag het project af met een ontbijt in de eetzaal. Lekker en gezellig :-)! 

Joepie kermis in Merksplas én… op onze school!
De jongens en meisjes van het vierde leerjaar bedachten keitoffe spelletjes voor op de speelplaats.
De eersteklassertjes mochten onder hun leiding genieten van wel vijftien leuke, grappige, sportieve, … activiteiten.
Het werd echt een geslaagde Vlaamse kermis! 

Juf An van goodplanet kwam ons meer vertellen over energie. Wij kunnen de challenge van minder te verbruiken alvast aangaan nu ;-)!

Via onderstaande afbeelding kan je verder klikken naar de Yurl's pagina van het vierde leerjaar.